במהלך התערוכה הציגה סקודיקס את פתרונותיה בפני לקוחות פוטנציאליים מרחבי העולם, כאשר מבקרים רבים שבו לביתן החברה מספר פעמים לצורך בחינה מעמיקה של הטכנולוגיה והיישומים תוך התלהבות רבה מהיכולות של המוצר החדש – הדפסה על מצעים קשיחים (Rigged) ומצעי קרטון גלי (Corrugated).
במהלך התערוכה נמכרה המערכת שהוצגה לראשונה בתערוכה, Scodix Ultra 7000 SHD, לחברת SIMEONI ARTI GRAFICHE S.R.L באיטליה וזאת באמצעות המפיץ האיטלקי של החברה- Heidelberg.
בתערוכה החלה החברה בשיחות לטובת יצירה עתידית של שיתופי פעולה מסחריים עתידיים עם החברות AGFA, EFI ו-DURST. מדובר בשיתופי פעולה מסחרים ראשונים מסוג זה עבור סקודיקס, אשר אם יתגבשו לכדי הסכמות מסחריות, יכולים להניב מכירות עתידיות.
לדברי אלי גרינברג מנכ״ל סקודיקס, ״השתתפותנו הראשונה בתערוכת FESPA הייתה מוצלחת מאוד ועוררה עניין רב מצד לקוחות ושותפים עסקיים. במהלך האירוע קיבלנו עשרות לידים פוטנציאליים, כאשר לקוחות רבים חזרו לביתן החברה מספר פעמים על מנת להתרשם מהמערכת ומהיישומים שהצגנו. בנוסף, אנו נשמח להתחיל שיתופי פעולה מסחריים עם AGFA, EFI ו־DURST, אשר בעתיד יוכלו לשווק את המדפסת של סקודיקס כמוצר משלים לפתרונותיהן - מהלך שיכול להוות עבורנו אבן דרך משמעותית בהרחבת הפעילות המסחרית של החברה בתחום השילוט והאריזות. אנו רואים בתערוכת FESPA צעד ראשוני ומשמעותי בהרחבת פעילות החברה ובהשקת המערכת החדשה. סקודיקס שהחלה את דרכה בהצעת פתרונות השבחה דיגיטלית לשוק הדפוס, מציעה היום את פתרונות ההשבחה שלה גם לשוק האריזות, ועכשיו גם לשוק השילוט והתצוגה״.

אלי גרינברג, צילום: אוריין ברטוב


