קרן מחקה חדשה של מיטב קרנות נאמנות¹:
תכלית TTF׳ (4A) ת"א טכנולוגיה ²35
מס' ני"ע: 5142625
קרן מחקה פתוחה חדשה¹ אשר תעקוב אחרי מדד ת"א טכנולוגיה ²35, הכולל את 35 המניות בעלות שווי שוק ממוצע הגבוה ביותר במדד ת"א טכנולוגיה. מדד ת"א טכנולוגיה הינו מדד הכולל את כל המניות הנכללות בענף הטכנולוגיה ואשר עומדות בתנאי הסף של המדד. במדד עשויות להיכלל קרנות הייטק.
במדד, שהינו מסוג שווי שוק, קיימת מגבלת משקל לנייר ערך של 7% במועד הקובע, כאשר המדד מבצע עדכון פעמיים בשנה, בחודשים מאי ונובמבר.
מיטב מסרו לפאנדר כי: "השקעה במדד החדש ת״א טכנולוגיה 35, אשר הושק לאחרונה על ידי הבורסה לניירות ערך, מאפשרת חשיפה לחברות הגדולות ביותר מתתי ענפים מגוונים מענף הטכנולוגיה וביניהם תחום התוכנה ושירותי טכנולוגיה, תקשורת, חומרה וציוד אלקטרוני, אנרגיה מתחדשת וביטחון".³
הקרן הינה קרן חדשה. יחידות הקרן מוצעות לראשונה בתאריך 19.05.26. מועד סיום התאמת הנכסים 25.05.26.
קרן מחקה חדשה של מיטב קרנות נאמנות¹:
תכלית TTF׳ (4A) אינדקס אנרגיה ישראלית²
מס' ני"ע: 5142609
קרן מחקה פתוחה חדשה¹ אשר תעקוב אחרי מדד אינדקס אנרגיה ישראלית², הכולל מניות של חברות הנסחרות בישראל אשר מתמחות בסקטור האנרגיה או בתשתיות אנרגיה.
במדד, שהינו מסוג שווי שוק, קיימת מגבלת משקל לנייר ערך של 12.5% במועד הקובע, כאשר המדד מבצע איזון משקולות מידי רבעון ועדכון מניות אחת לשנה. במדד נכללים 27 ניירות ערך (נכון ליום 05.05.26).
מיטב מסרו לפאנדר כי: "תחום האנרגיה ותשתיות האנרגיה בישראל, הכולל הפקת גז טבעי, ייצור אנרגיה מסורתית וייצור אנרגיה ירוקה נהנה מביקוש הולך וגובר. התפתחותן המואצת של טכנולוגיות הבינה המלאכותית והשקעות העתק בהקמת מרכזי נתונים מייצרות דרישה אדירה לחשמל ולפתרונות אנרגיה מגוונים. להערכתנו, המדד מנגיש למשקיעים חשיפה רחבה לכלל תחומי האנרגיה בישראל." ³
הקרן הינה קרן חדשה. יחידות הקרן מוצעות לראשונה בתאריך 19.05.26. מועד סיום התאמת הנכסים 25.05.26.
דיסקליימר:
מנהל הקרן הינו מיטב קרנות נאמנות בע"מ. 1. הקרן הינה קרן חדשה. יחידות הקרן מוצעות לראשונה בתאריך 19.05.26. מנהל הקרן יתאים את נכסי הקרן למדיניות ההשקעות של הקרן עד סוף יום 25.05.26. 2. מדד ת"א טכנולוגיה 35 הינו קניינה הרוחני של חברת הבורסה לניירות ערך בתל אביב בע"מ, לרבות סימני מסחר רשומים (להלן: "עורך המדד"). מדד אינדקס אנרגיה ישראלית הינו קניינה הרוחני של חברת אינדקס מחקר ופיתוח מדדים בע"מ (להלן: "אינדקס"), לרבות סימני מסחר רשומים (להלן: "עורך המדד (". הקרן פועלת על פי רישיון מעורך המדד. עורך המדד אינו אחראי למכשיר פיננסי, לביצועיו ו/או לכדאיות ההשקעה בו. 3.להערכת מנהל הקרן - מידע צופה פני העתיד בפרסום זה מבוסס על הערכות והנחות עדכניות שלמנהל הקרן נכון למועד הפרסום, אשר על אף שמנהל הקרן סבור שהנן סבירות, הרי שהן בלתי ודאיות מטבען. רכישת יחידות בקרן תיעשה על בסיס תשקיף עיקרי בתוקף ו/או תשקיף קרן חדשה ו/או הדוח השנתי של הקרן ודיווחים מידיים בלבד. אין מנהל הקרן מתחייב להשיג תשואה כלשהיא לרבות תשואה עודפת. אין לראות בדף זה ייעוץ/ שיווק השקעות או תחליף לייעוץ/ שיווק השקעות המתחשב בצרכיו האישיים של כל אדם. לפרטים נוספים ראו תשקיפי הקרנות באתר מגנא מס' אסמכתאות: 2026-03-043744, 2026-03-043746. (4A) 4- עד 120% חשיפה למניות בערך מוחלט,A - עד 10% חשיפה למט"ח בערך מוחלט.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

מיטב מנפיקה 2 קרנות מחקות חדשות / קרדיט: אילוסטרציה – AI


